این ویدیو در وبسایت aparat.com منتشر شده است و «دیدمان» در قبال آن هیچ مسئولیتی ندارد. بیشتر بدانید
در صورتیکه در مورد انتشار این ویدیو انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۵۵۱۵۷۹۶۸۴۶ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [DIDEMAN] ارسال فرمایید.
با عنایت به اینکه سایت «دیدمان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است. (قانون تجارت الکترونیک)

گروه استانها-رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: نمایش آثار خوشنویسان ایرانی، خراسانی، مشهدی و کشورهای مسیر جاده ابریشم در کنار هم نشان دهنده پیوند فرهنگی، فهم هنری مشترک و درک هنری از خوشنویسی است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری مشهد، غلامعلی حداد عادل در بازدید از نخستین نمایشگاه و کنفرانس جهانی خوشنویسی کشورهای جاده ابریشم اظهار داشت: نمایش آثار خوشنویسان ایرانی، خراسانی، مشهدی و کشورهای مسیر جاده ابریشم در کنار هم نشان دهنده پیوند فرهنگی، فهم هنری مشترک و درک هنری از خوشنویسی است.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: به این معنا که علیرغم این که خوشنویسان به ملیتهای مختلف تعلق دارند اما گویی همه در هنر با یک زبان سخن میگویند.
حداد عادل خاطرنشان کرد: توصیه بنده این است که همه مردم به ویژه اهل هنر، جوانان و معلمان از این نمایشگاه بازدید کنند و معلمان نیز دانشآموزان مقطع ابتدایی را به این نمایشگاه بیاورند و آنان را به خوش خطی تشویق کنند تا این هنر روز به روز گسترش پیدا کند.
پرونده خوشنویسی ایران برای ثبت جهانی به یونسکو ارسال شدنخستین نمایشگاه خوشنویسی کشورهای جاده ابریشم در مشهد آغاز بهکار کردکنفرانس جهانی خوشنویسی کشورهای جاده ابریشم در مشهد برپا میشودوی همچنین در بازدید از کارخانه نوآوری مشهد که با حضور آیدا مهربان معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد و جمعی از مدیران شهری برگزار شد اظهار کرد: از مشاهده این مجموعه بسیار خوشحال شدم به ویژه از این جهت که سازه یک کارخانه قدیمی به فضایی برای همفکری، ابتکار عمل و تبادل نظر شرکتهای نوآفرین و دانشبنیان برای حل مشکلات شهری تبدیل شده است.
وی افرود: این کارخانه در آغاز کار خود قرار دارد و امیدوارم بعد از چند سال این مکان به کانون پر جوش و خروش کار علمی برای برطرف کردن مشکلات شهری مبدل شود و همه مردم شهر و مسافرانی که به این شهر مذهبی مراجعه میکنند آثار آن را مشاهده کنند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: به شهرداری مشهد بابت این نگاه تبریک میگوییم، همچنین در این بازدید اظهار علاقه شد تا نام های قسمت های مختلف این مجموعه همچون رصد خانه شهری فارسی باشد و بنده پیشنهاد کردم تا احتیاجهای خود را در فهرستی به ما منتقل تا همکاران ما در فرهنگستان بررسی کنند.
انتهای پیام/281/ح